Liefste hondenvrienden,

Toen we in het jaar 2021 met onze Leonberger Duke op vakantie vertrokken naar la douce France hebben we het idee dat al langer in ons hart zit, ”uitkijken naar een huis in Frankrijk echt vorm te gaan geven” uitgevoerd.


Online hadden we wel 1000 huizen bekeken maar er was altijd wel iets wat ons niet beviel , zag er leuk uit maar je komt dan ter plaatse en blijken de muren een ander idee te hebben van wat blijven staan is en zich eerder begeven richting “ we zien het niet meer zitten en leggen er ons bij neer”  😉


We beloofden elkaar dat er geen druk mocht zijn en dat we het juiste huis wel zouden vinden, en  iets sneller dan verwacht (we hadden onze piste op 2 jaar zoeken gezet ), echter …..


We vonden een huis waar we op slag verliefd op werden in het piepklein dorpje Balaguier d’olt in de Aveyron / lot en nog voor we huiswaarts keerden hadden we een bod geplaatst wat aanvaard werd en de compromis de vente getekend.

Onze droom kwam uit

 

 

En op 2 juli 2022 is onze Gite “la grange sur le roc” opengegaan. De schuur (ons woongedeelte) staat op een rots gebouwd vandaar de naamkeuze.

 


Meer updates kunnen jullie steeds volgen via facebook en deze website.


Hopelijk tot binnenkort,in la grange sur le roc

Duke, Ingrid en Tony