Liefste hondenvrienden,

Toen we in het jaar 2021 met onze Leonberger Duke op vakantie vertrokken naar la douce France hebben we het idee dat al langer in ons hart zit, ”uitkijken naar een huis in Frankrijk echt vorm te gaan geven” uitgevoerd.


Online hadden we wel 1000 huizen bekeken maar er was altijd wel iets wat ons niet beviel , zag er leuk uit maar je komt dan ter plaatse en blijken de muren een ander idee te hebben van wat blijven staan is en zich eerder begeven richting “ we zien het niet meer zitten en leggen er ons bij neer”  😉


We beloofden elkaar dat er geen druk mocht zijn en dat we het juiste huis wel zouden vinden, en  iets sneller dan verwacht (we hadden onze piste op 2 jaar zoeken gezet ), echter …..


We vonden een huis waar we op slag verliefd op werden in het piepklein dorpje Balaguier d’olt in de Aveyron / lot en nog voor we huiswaarts keerden hadden we een bod geplaatst wat aanvaard werd en de compromis de vente getekend.

Onze droom kwam uit

 

 

En op 2 juli 2022 is onze Gite “la grange sur le roc” opengaan. De schuur (ons woongedeelte) staat op een rots gebouwd vandaar de naamkeuze

 

De Gite is gelegen op een wandelafstand van een klein riviertje (ongeveer 5 minuutjes ) en op 1 kilometer kan je de lot induiken (de lot had vorig jaar een watertemperatuur van 25 graden in de zomer  trouwens ) er zijn daar ook ministrandjes dus voor elk wat wils.

 

 

Wij bieden een plekje aan voor 2 personen en maximaal 5 honden waar men onbezorgd vakantie kan doorbrengen in dit mooie stukje Frankrijk

 

Het woongedeelte staat los van onze woning enkel de keuken grenst aan onze schuur  

De tuin is volledig omheind voor elke hond van klein naar groot, drinkbakken, eetkommen etc zijn ruim aanwezig.


  ah en voor de hondenbaasjes zelf is alle accommodatie voor was en plas en slapen  natuurlijk ook aanwezig 😊 en toekomstgericht, het eerste wat er nu komt is een laadpaal zodat de ev/hybride rijders ook kunnen bijtanken.

Meer nieuws kunnen jullie volgen via facebook en de website.

Hopelijk tot binnenkort hetzij op een wandeling  of misschien wel, in la grange sur le roc

Duke, Ingrid en Tony